Even voorstellen – Henk-Jan Dekker

28 maart 2024
Sinds 1 maart 2024 heeft dhr. H.J. (Henk-Jan) Dekker zijn werkzaamheden voor KOC en VBSO uitgebreid. Hij stelt zichzelf kort voor.

‘Sinds 1 maart 2024 ben ik bij KOC en VBSO werkzaam als adviseur bestuur & management.

Met dankbaarheid kijk ik terug op een goede tijd die ik als basisschooldirecteur had op de Rehobothschool in Uddel. Tegelijkertijd zocht ik naar meer variatie en uitdaging in mijn werkzaamheden. Ik hoop dat ik dat met deze baan gevonden heb en dat ik in afhankelijkheid van Zijn zegen dienstbaar mag zijn aan school, kerk en gezin.

Nu ben ik als adviseur bestuur & management ingezet als interim directeur op de Rehobothschool in Uddel voor twee dagen in de week tot aan de zomervakantie, ter overbrugging in de zoektocht naar een nieuwe directeur voor de school. Daarnaast ben ik drie dagen per week ingezet als interim directeur-bestuurder op de Eben-Haëzerschool in Elspeet. Ook heb ik nog een aantal lopende klussen voor KOC en VBSO. Dus die variatie en uitdaging is nu ruimschoots aanwezig. Velen van jullie heb ik al eens ontmoet op het Landelijk Directieberaad of op een onderwijsmiddag. Ik kijk ernaar uit om u persoonlijk te ontmoeten om zo samen het goede voor de scholen, de collega’s en uiteindelijk de kinderen te zoeken.’

Taken van dhr. Dekker zijn onder andere:

H.J. (Henk – Jan) Dekker
Onderwijsadviseur
Stel een vraag
Overzicht nieuws

Gerelateerd

09 april 2024

Week van het Jonge Kind

Van 15 tot en met 19 april is het weer zover: de Week van het jonge kind. Dit initiatief wordt elk jaar in april vormgegeven om aandacht te geven aan kinderen van 0-7 jaar. Het doel? Bewust blijven kijken naar de opvoeding, ontwikkeling, verzorging en begeleiding van kinderen in de eerste cruciale levensjaren.

Lees verder
09 april 2024

De kracht van Bijbels Onderwijzen voor uw school (3)

Ontdek het in de serie van 5 korte artikelen. Vandaag nummer 3: Volledig

Lees verder